OVER ONS

Het vinden van een nieuwe werknemer of baan is als het maken van een puzzel met tweeduizend stukken. Alle puzzelstukjes moeten op de juiste plek liggen om een afbeelding te vormen. Pas wanneer beide partijen tevreden zijn, is de puzzel helemaal af.
Toevallig houden wij bij Double Match van puzzelen.

Double Match is het antwoord op iedere recruitment vraag op het gebied van IT, Marketing en E-commerce. Wij zijn vol ambitie en voorzien van de beste middelen om snel de juiste match te maken, op kleine en grote schaal.
Wij matchen jouw organisatie met kandidaten die van belang zijn voor de corebusiness van de organisatie.
Double Match vindt ieder onderdeel van het recruitmentproces even belangrijk
. Wij bieden daarom diensten aan in verschillende vormen. 

Double Match is effective, loyal and ambitious.
Double Match is more than recruitment. 


EFFECTIVE

FAST RESULTS

Bij Double Match verdelen we het werk passend bij de vaardigheden en sterke punten van ons team. Je levert immers beter werk wanneer je iets doet wat je leuk vindt. En wat is er nu leuker dan doen waar je goed in bent? Denken in oplossingen is voor ons niet meer dan logisch, waardoor we snel resultaat leveren. Effectief en efficiënt te werk gaan; wij kunnen niet anders. Door op deze manier te plannen en samen te werken, gaan we recht op ons doel af. Wij doen dit niet omdat het moet, maar omdat het past bij wie wij zijn.

Loyaliteit is voor ons erg belangrijk. Wij zijn loyaal aan elkaar en Double Match, maar ook aan onze kandidaten en opdrachtgevers. Dit betekent dat wij open communiceren naar alle betrokken partijen. Wij nemen je mee in het proces en houden je op de hoogte over de vorderingen en knelpunten. Door het gesprek met je aan te gaan, bedenken we een passende strategie voor jou en/of je organisatie. Hierin stellen wij ons flexibel op. Vind je het fijn als we bij jou langskomen? Geen probleem. Ondersteuning nodig bij je gesprek? Natuurlijk! Loyaliteit betekent dat we meedenken waar we kunnen en meebuigen waar nodig.


 

LOYAL

OPEN AND FLEXIBLE


AMBITIOUS

MORE THAN RECRUITMENT

Vraag aan een willekeurige Double Matcher wat ons definieert en ze zullen allemaal hetzelfde zeggen: ambitie. Ieder van ons loopt ervan over. Wij kijken verder dan vandaag of morgen. Dit betekent niet dat we niet tevreden zijn met de successen die we vandaag boeken, maar wij zullen na het vieren van onze prestatie steeds weer verder kijken. Wij proberen altijd om er het beste uit te halen, met elkaar en degenen die met ons samenwerken. Voor ons is elke dag weer een kans om te groeien als individu, team en organisatie. Dit doen wij graag, samen met jou!