DIENSTEN


1) Diensten -Marktonderzoek 2

Nieuwe mensen zoeken voor je organisatie kan een hele puzzel zijn. Wanneer je de plaatjes op de puzzelstukjes niet duidelijk kan onderscheiden, is er geen beginnen aan. Als je zelf moet gaan uitzoeken hoe de markt op dit moment in elkaar steekt, kunnen de kosten hoog oplopen. Daarom zoeken wij voor jou uit hoe de vijver waaruit je gaat vissen is samengesteld. Als resultaat van het marktonderzoek ontvang je een uitgebreide analyse van de samenstelling van jouw doelgroep en welke eisen zij stellen. Daarnaast krijg je een volledig onderbouwd advies met informatie over hoe jij je kunt onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Dit advies is op maat gemaakt voor jou en je organisatie, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Op deze manier hoef je niet in het donker te tasten, maar weet je waar je aan toe bent voor je gaat starten met werven en selecteren voor jouw vacature(s).


Een organisatie is nergens zonder mensen en voor jouw organisatie wil jij natuurlijk de beste mensen vinden die er zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Double Match hebben wij één doel: de juiste mensen matchen met de juiste plek. Wij verzorgen het gehele werving & selectie proces. Wij zoeken, vinden en selecteren de beste mensen voor jou en jouw organisatie. Door onze flexibele houding zorgen wij ervoor dat het proces en de communicatie worden afgestemd op jouw manier van werken. Wanneer zowel kandidaat als organisatie blij zijn met elkaar, is de Double Match gevonden!

2) Diensten - Werving & Selectie


3) Diensten - Detachering & Deta-vast

Ben jij op zoek naar de diversiteit van het werken als freelancer, maar heb je liever de zekerheid van een vast dienstverband? Dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om projecten aan te nemen, zonder dat jij zelf een freelancer hoeft te zijn. In dit geval ga je bij ons in dienst en word je gedetacheerd bij de opdrachtgever die een interessant project voor jou heeft. Zo geniet je van de voordelen van een vast dienstverband en de vrijheid van het kiezen van je eigen opdrachten.
Daarnaast werken wij graag samen met andere detacheringsbureaus, om zo de beste mensen voor te kunnen stellen aan onze opdrachtgevers. Op deze manier helpen we elkaar verder en zijn alle betrokkenen meer dan tevreden wanneer de Double Match is gemaakt.


Op een gegeven moment heb jij de knoop door gehakt: je koos voor meer vrijheid en schreef je in als freelancer. Mooi! Maar hoe nu verder? Je hebt een opdracht nodig natuurlijk! Wij helpen jou als freelancer bij het vinden van de opdracht die het beste bij jou past. Wij hebben verschillende opdrachtgevers die altijd op zoek zijn naar het beste talent om hen te ondersteunen met hun nieuwe projecten. Wij gaan het gesprek aan met de opdrachtgever en regelen de afspraken. Het enige wat jij hoeft te doen, zijn de gesprekken zelf. Ben jij dus op zoek naar je volgende freelance opdracht? Wij helpen je graag!


4) Diensten - Bemiddeling Freelancers


5) Diensten - Recruitment Outsourcing Proces

Wij verzorgen jouw gehele recruitmentproces , zodat jij meer tijd hebt om je te focussen op je core business. Ons vertrekpunt is een intakegesprek waarbij we uitvoerig de vacatures met je bespreken, je wensen en behoeften in kaart brengen en tegelijkertijd nader kennis maken met je organisatie. Ook het behandelen van binnenkomende sollicitaties, het bijhouden van het recruitmentsysteem en het opzetten van campagnes hoort bij het pakket. Daar waar jij zelf één recruiter in dienst zou nemen, krijg je er bij ons een heel team voor in de plaats. Besteed jij liever slechts een gedeelte van het recruitmentproces uit? Dat kan! Je kunt dit proces bij ons namelijk geheel zelf inrichten. Jij bepaalt zelf welke onderdelen van het recruitmentproces je wilt uitbesteden, waardoor je onze diensten helemaal kan aanpassen aan jouw behoeftes en die van je organisatie.


De afgelopen jaren hebben we een hoop nieuwe Nederlanders erbij gekregen: mensen die in hun eigen land niet meer veilig waren en daarom een beroep doen op onze gastvrijheid. Het is niet erg gemakkelijk om een nieuw leven op te bouwen in een nieuw land met een onbekende cultuur. Vluchtelingen willen graag een leven opbouwen bij ons, maar hebben moeite met het vinden van een baan. Onder ons label Vluchtstrook begeleiden wij vluchtelingen en mensen die moeilijk een baan kunnen vinden bij de zoektocht naar een passende positie op de arbeidsmarkt. Wij beschikken over het juiste netwerk waardoor wij gemakkelijk een match kunnen maken. Omdat wij iedereen een mooie, stabiele toekomst gunnen, zetten wij ons hier graag voor in. Double Match treedt op als vluchtstrook.


6) Diensten - Vluchtstrook