Meet het Double Match Recruitment team: Meet Louise | Double Match
13/04/2021

Double Match Recruitment zou niet bestaan zonder onze werknemers en daarom stellen wij ze graag aan je voor. In deze blog stellen wij je voor aan Louise, onze stagiair. Louise is 18 jaar oud en studeert voor Junior Accountmanager aan Landstede. Zij is nu derdejaars en en loopt haar stage bij Double Match!

Louise, Hoe ben jij precies bij Double Match terecht gekomen?

Ik had hier al eens eerder stage gelopen. Ik had het gevoel dat ik er nog meer uit kon halen als ik hier weer terug zou komen, omdat ik veel kan leren bij Double Match. 

Wat houdt je functie precies in?

Van alles wat eigenlijk. Ik ben nu vooral bezig met ondersteunen in de marketing, maar ik focus ook op het recruitmentproces en help bij de finance.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het is heel erg afwisselend! Geen dag is hetzelfde als je in recruitment werkt. Ik vind zelf de finance kant ook erg leuk. Het is een belangrijke kant van het bedrijf en ik vind het leuk dat ik daar iets in kan betekenen. Bij de marketing vind ik het juist weer leuk dat ik wat creatiever bezig kan zijn.

Wat is wat jouw betreft de grootste misvatting van jouw werk?

Dat recruiters zeurders zijn. Mensen zien natuurlijk niet hoe wij precies te werk gaan bij Double Match, maar wij proberen echt ervoor te zorgen dat zowel de kandidaat als de klant gelukkig is. 

Hoe zou jij iemand overtuigen om te komen werken bij Double Match Recruitment?

Double Match is nog een groeiend bedrijf, dus je kunt er heel erg in meegroeien. Je hebt veel leermogelijkheden, veel ondersteuning en tegelijkertijd krijg je veel verantwoordelijkheid.

Wat wilde je vroeger worden?

Oh vanalles! Ik wilde heel lang danseres worden en voor mijn huidige opleiding wilde ik interieurdesigner worden.  Uiteindelijk wilde ik meer de zakelijke kant op in plaats van de creatieve kant.

Heb je nog dromen die je wil waarmaken?

Binnen Double Match wil ik graag nog meer verantwoordelijkheden krijgen als ik daar klaar voor ben. In mijn privé leven zou ik graag nog meer willen reizen en willen studeren in Finland. Ik hou wel van een beetje avontuur. Later zou ik graag een eigen bedrijf willen starten.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik ga graag dagjes weg. Een dagje naar het strand, de zee of het bos. Ik vind opruimen en schoonmaken thuis ook erg leuk. Haha ja, echt waar! Ik shop nu ook best veel online, ik ben veel bezig met kleding en mode.

Als je iets zou toevoegen aan het kantoor, wat zou het dan zijn?

Een flexplek! Ik merk dat ik stilzitten erg lastig vind en dan kan een nieuwe plek wel eens een fijne afwisseling zijn.

Wat is een leuk weetje over jezelf?

Mijn favoriete film is Blended.

Waar ben jij het meest trots op bij Double Match?

Dat het bedrijf zo snel groeit en dat er met veel ambitie gewerkt wordt. Iedereen is enthousiast en ik heb hier al heel veel leermomenten mogen hebben.

Klinkt Double Match als een plek voor jou?

Kijk dan op onze vacaturepagina, naar openstaande vacatures.

Meer blogs?